Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio 60g
14 RON
Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio 60g
14 RON
Caracteristici
Categorie: Produse Bio
Descriere
NIAVIS. Scortisoara este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, fiind mentionata in Biblie si folosita in Egiptul antic. In China, utilizarea acesteia este mentionata in una dintre cele mai vechi carti de medicina botanica chineza, datata in jurul anului 2.700 i.Hr. Scortisoara a devenit una dintre primele marfuri tranzactionate intre Orientul Apropiat si Europa.
Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos dar si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti in corpul uman.
Ingrediente : 100% pulbere de Scortisoara Ceylon* (Cinnamomum zeylanicum)
Ingredient provenit din agricultura ecologica
Produsul nu contine alergeni.
Ambalajul produsului este biodegradabil.
Recomandari:
-ajuta la mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange ,
-ajuta la greutatea corporala normala.
Recomandari de utilizare: Se recomanda o lingurita de pulbere pe zi la o cana de apa fierbinte sau se poate utiliza dupa preferinta.
Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la Scortisoara.
Atentionari:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Conditii de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si la temperatura camerei.
Tara de origine: Sri Lanka
Greutate neta: 60g
Produs notificat de SNPMAPS nr.: 13772/13.01.2020
Cum sa identifici scortisoara de Ceylon?
Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) sau “ceylon” este coaja uscata a unui copac vesnic verde ce provine din insula Sri Lanka. Varianta chineza (Cinnamomum aromaticum) numita si “cassia” este mai ieftina si ca atare, mai des intalnita decat varianta ei autentica din Sri Lanka. Specia ceylon este mai dulce, mai subtila si mai rafinata decat specia cassia (care provine de fapt din scoarta unui conifer asiatic).
Cum va puteti lamuri ce fel de scortisoara ati cumparat sau ati vrea sa cumparati?
Pentru ca sunt etichetate la fel, diferentierea o putem face numai in functie de tara de provenienta si ulterior prin gust. Principalele tari care cultiva scortisoara ceylon (autentica) sunt India, Sri Lanka, Madagascar si Brazilia. Scortisoara chinezeasca (cassia) este cultivata in principal in China, Vietnam si Indonezia.
Recomandari: gripa si raceala
Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos dar si pentru proprietatile sale nutritive. Aceasta este o sursa importanta de mangan, fier, calciu, fibre si de cinamaldehida, acetat si alcool de cinamil, substante care au rol de antioxidanti in corpul uman.
Ingrediente : 100% pulbere de Scortisoara Ceylon* (Cinnamomum zeylanicum)
Ingredient provenit din agricultura ecologica
Produsul nu contine alergeni.
Ambalajul produsului este biodegradabil.
Recomandari:
-ajuta la mentinerea concentratiei normale de glucoza in sange ,
-ajuta la greutatea corporala normala.
Recomandari de utilizare: Se recomanda o lingurita de pulbere pe zi la o cana de apa fierbinte sau se poate utiliza dupa preferinta.
Contraindicatii: Sarcina, alaptare, intoleranta la Scortisoara.
Atentionari:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Conditii de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si la temperatura camerei.
Tara de origine: Sri Lanka
Greutate neta: 60g
Produs notificat de SNPMAPS nr.: 13772/13.01.2020
Cum sa identifici scortisoara de Ceylon?
Scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) sau “ceylon” este coaja uscata a unui copac vesnic verde ce provine din insula Sri Lanka. Varianta chineza (Cinnamomum aromaticum) numita si “cassia” este mai ieftina si ca atare, mai des intalnita decat varianta ei autentica din Sri Lanka. Specia ceylon este mai dulce, mai subtila si mai rafinata decat specia cassia (care provine de fapt din scoarta unui conifer asiatic).
Cum va puteti lamuri ce fel de scortisoara ati cumparat sau ati vrea sa cumparati?
Pentru ca sunt etichetate la fel, diferentierea o putem face numai in functie de tara de provenienta si ulterior prin gust. Principalele tari care cultiva scortisoara ceylon (autentica) sunt India, Sri Lanka, Madagascar si Brazilia. Scortisoara chinezeasca (cassia) este cultivata in principal in China, Vietnam si Indonezia.
Recomandari: gripa si raceala
121 vizualizari
Brasov, Brasov, 17 Noi. '24 (19:21)